Despre noi Service Reparatii masini de spalat

 

Despre noi service reparatii masini de spalat de rufe , vase si uscatoare

 

service reparatii masini de spalat

Suntem o societate privata individuala ce presteaza service reparatii masini de spalat rufe , vase si uscatoare, dar si comercializarea acestor aparate la un pret avantajos.

Masina de spalat este un lucru esential in viata de zi cu zi,cu ajutorul ei economisesti timp si efort,astfel incat orice fel de problema,chiar si o defectiune minora poate avea un efect serios asupra rutinei tale zilnice.

Te intelegem si intotdeauna facem totul pentru ca reparatia sa fie cat mai ieftina. Dispunem o gama larga de piese de schimb ieftine pentru majoritatea brand-urilor de pe piata, ceea ce duce la un cost de reparatie foarte mic masinii de spalat. Diagnoza se poate face pe loc, chiar la telefon, iar reparatia in timp util. Daca doresti, iti putem oferi un aparat asemanator la schimb pe timpul reparatiei sau unul mai bun definitiv, la recomandarea expertilor nostri, corelat nevoilor tale.

Oferim garantia lucrarii timp de 6 luni! Daca aparatul se strica din aceeasi cauza, reparatia este gratuita. Garantia este completa si include diagnoza, ridicare, reparare si reinstalare.

Detinem puncte de lucru in Ploiesti, putand interveni rapid la adresa clientului pentru investigarea si repararea aparatelor electrocasnice defecte.

Orice problema a masinii tale de spalat are o rezolvare la noi . Te asteptam sa ne contactezi cu incredere , oricand aceasta apare . Noi iti oferim garantia unei lucrari profesioniste . Service ul nostru este dotat cu tot ce este necesar pentru efectuarea unei lucrari de calitate . Profesionistii nostri iti vor explica in detaliu problemele cu care se confrunta masina ta de spalat  . La noi nimic nu ramane ne rezolvat.

Prestam service  reparatii masini de spalat rufe , vase si uscatoare la toate marcile si modelele  .  Asteptam sa ne contactati telefonic sau pe Facebook .

Service Reparatii masini de spalat