service masini de spalat Ploiesti

Service masini de spalat Ploiesti  . Service masini de spalat vase.

Iti prezentam si cateva imagini despre atelierul in care realizam pachetul service masini de spalat Ploiesti. Oferim incredere si seriozitate totala.Piesele electrocasnice , atat de utile comfortului tau , sunt in maxima siguranta. De aceea , tu iti poti crea o mica parere despre cum facem tot ce ne sta in puteri ca tu sa fii multumit , la un pret cat mai avantajos . Pachetul Service masini de spalat rufe si vase va pune la dispozitie specialisti in domeniu , gata oricand sa te ajute.Suntem aici pentru tine si pentru masina ta.

Orice problema a masinii tale de spalat are o rezolvare la noi . Te asteptam sa ne contactezi cu incredere , oricand aceasta apare . Noi iti oferim garantia unei lucrari profesioniste . Service ul nostru este dotat cu tot ce este necesar pentru efectuarea unei lucrari de calitate . Profesionistii nostri iti vor explica in detaliu problemele cu care se confrunta masina ta de spalat  . La noi nimic nu ramane ne rezolvat.

Pachetul Service masini de spalat Ploiesti iti ofera o gama variata de servicii  . Ne diferentiem prin incredere , profesionalism si siguranta . Iti oferim cea mai simpla modalitate , in cazul in care masina ta de spalat cedeaza . Contacteaza-ne! Si pentru ca parerea ta conteaza foarte mult pentru noi , impreuna vom gasi cea mai buna solutie.

Ce oferim:

-diagnoza direct la telefon.
-un pret estimativ al reparatiei.
-transport.
-reparatia in cel mai scurt timp.
-un raport calitate-pret foarte bun.
-garantie 6 luni.

In cadrul pachetului Service masini de spalat Ploiesti va oferim  solutia cea mai usoara pentru a rezolva problemele masinii tale de spalat.

 

Prestam service  reparatii masini de spalat rufe , vase si uscatoare la toate marcile si modelele  .  Asteptam sa ne contactati telefonic sau pe Facebook .

zanussi    whirlpool   siemens  Miele   LG  indesit  ignis gorenje electrolux ardo ariston artic beko bosch candy daewooSamsung-Logodescărcare

service masini de spalat