Reparatii masini de spalat Ploiesti

Reparatii masini de spalat Ploiesti la domiciliul clientului.

 

Reparatii masini de spalat Ploiesti la domiciliul clientului , dispunem de o gama larga de piese de schimb ieftine pentru toate tipurile de masini de pe piata . Aceasta duce la un cost de reparatie foarte mic masinii de spalat in momentul in care va oferim pachetul de service reparatii masini de spalat vase si rufe .  Diagnoza se poate face pe loc , chiar la telefon, iar reparatia in timp util.

Echipa noastra va ofera service reparatii masini de spalat Ploiesti  de calitate, oriunde la domiciliul clientului.
Reparam si comercializam  module electronice pentru majoritatea masinilor de spalat rufe si vase, dar ne ocupam si de partea mecanica a acestora precum.

Orice problema a masinii tale de spalat are o rezolvare la noi . Te asteptam sa ne contactezi cu incredere , oricand aceasta apare . Noi iti oferim garantia unei lucrari profesioniste . Service ul nostru este dotat cu tot ce este necesar pentru efectuarea unei lucrari de calitate . Profesionistii nostri iti vor explica in detaliu problemele cu care se confrunta masina ta de spalat  .

Telefon : 0720 457 413   ,   0769 691 696.

Program de lucru:

Luni-Vineri :  09:00 – 20:00
Sambata      : 09:00 – 18:00
Duminica      : INCHIS ( dar ne puteti contacta pentru a va putea programa sau daca aveti intrebari si nelamuriri )Reparatii masini de spalat Bucuresti

Ce oferim:

-diagnoza direct la telefon.
-un pret estimativ al reparatiei.
-transport.
-reparatia in cel mai scurt timp.
-un raport calitate-pret foarte bun.
-garantie 6 luni.

Pentru sugesti si reclamatii referitoare la activitatea noastra de reparatii masini de spalat si frigidere ne puteti contact la adresa de mail frigideresimasinidespalat@gmail.com sau Facebook.

In cadrul firmei noastre organizam service reparatii masini de spalat rufe si uscatoare ,reparatii masini de spalat vase dar si frigidere, la domiciliul clientului.

zanussi    whirlpool   siemens  Miele   LG  indesit  ignis gorenje electrolux ardo ariston artic beko bosch candy daewooSamsung-Logo